MINŐSÉGPOLITIKA

"A nagy sikerek két
legfontosabb kulcsa:
először a megfelelő helyen
lenni a megfelelő időben,
és másodszor,
kezdeni is valamit vele."
- Ray Kroc

Job-Center Személyzeti Tanácsadó IrodaMINŐSÉGPOLITIKA

Mert mi nem csak képviseljük, de közvetítjük is a 21. század értékeit


Küldetésünknek tekintjük, hogy alaptevékenységünk révén aktívan hozzájáruljunk mind a budapesti, mind a vidéki munkanélküliség problémájának megoldásához. A munkavállalók megfelelő kiválasztásával támogassuk, elsősorban a magyarországi vállalkozásokat.

A Job-Center Személyzeti Tanácsadó Iroda legfontosabb célja hogy megbízó munkaadói részére a legoptimálisabb munkavállalókat közvetítse, akik teljes mértékben megfelelnek elképzeléseinek.

Közvetítéseink során törekszünk arra, hogy az általunk közvetített munkatárs aktív részesévé válhasson a vállalkozás fejlődésének, ezáltal új lehetőségeket nyitva további munkahelyek megteremtésére.

Arra törekszünk, hogy a szakismereteink gyarapításával, körülményeink, valamint tudásunk fejlesztésével, nemcsak a hazai és nemzetközi előírásoknak, standardoknak, minőségi rendszereknek, hanem az új évezred elvárásainak is megfeleljünk.

Munkatársaink tevékenységének méltányos, igazságos elbírálásával, céljaik megvalósításának támogatásával együtt kívánjuk növelni üzleti sikerességünket.

Felelős gondolkodásunk megmutatkozik a környezettudatosságban is. Fontosnak tartjuk a szelektív hulladékgyűjtést, papír- és energiatakarékosságot, újrahasznosításból származó termékek felhasználását és a tömegközlekedés kihasználását.

Árszínvonalunkat úgy alakítjuk ki, hogy szolgáltatásaink elérhetőek legyenek még a kis- és középvállalatok számára is, ezzel is támogatva a hazai gazdaságot.
Mindemellett Megbízóink számára egységesen - a piaci szerepük nagyságától függetlenül - maximális színvonalú szolgáltatást biztosítunk.


Job-Center Személyzeti Tanácsadó Iroda - Minőségpolitika