RÓLUNK MONDTÁK

"Aki minden célját elérte,
valószínűleg túl
alacsonyra tette a lécet"
- Herbert von Karajan

Job-Center Személyzeti Tanácsadó IrodaRÓLUNK MONDTÁK

Néhány kedves szó megbízóinktól és azoktól, akik a mi segítségünkkel találtak új munkahelyet


Egy filmipari vállalathoz gazdasági vezetőt kerestünk

Nagyon szimpatikus, hogy a munkáltató és a munkavállalók érdekei egyaránt fontosak számukra. A kiajánlott munkaerőnél egyértelmű, hogy a minőségen és nem a mennyiségen van a hangsúly!

Egy nemzetközi kereskedelmi céghez asszisztenst vittünk

Kivételesen profi csapat, akik meghallgatják, megértik az igényeket és kiváló jelölteket hoznak! Csak ajánlani tudom a Job-Center csapatát és köszönjük a munkátokat.

Egy ipari kerámiákat gyártó cég

Mindig az igényeknek megfelelő színvonalú jelölteket mutatnak be. Gyors és hatékony az együttműködésünk.

Egy design bútorokat forgalmazó cég

Marketing managert kerestünk. A Job-Center ismét segített.

Egy szállítmányozási vállalat

Köszönjük az új fuvarszervezőt.

Egy automatizálási cég

Az új munkatárs tökéletesen beilleszkedett a csapatba.

Marketing koordinátor

Marketinges pozícióra jelentkeztem. Nagyon elégedett vagyok az új munkahelyemmel és nem győzöm elégszer megköszönni az önök segítségét.

Egy városfeljesztő Kht

A kiközvetített ügyvezető asszisztens a szakmai és emberi elvárásoknak magas színvonalon megfelel.

Egy földmunkagépeket bérbe adó cég

A Job-Center ismét rugalmasan teljesítette igényünket. Az új raktáros kolléga bevált.

Key account manager

Remélem megállom a helyem az új cégnél és a Job-Center számára pozitív referencia leszek. Köszönöm a segítségeteket.

Főkönyvelő

Gyors és segítőkész közvetítésük révén sikeresen pályáztam meg az általuk meghirdetett állásajánlatot.

Egy nemzetközi futárszolgálat

Rövid határidővel potenciális jelölteket mutattak be cégünknek és a legalkalmasabbnak tartott pályázót fel is vettük.

Egy élelmiszer kereskedelemi cég

A kapcsolattartás jó, a kapcsolattartó rugalmas, akár időpontot, akár egyéb módosításokat illetően. A határidőket is betartja a cég.

Pénzügyi munkatárs

Rám a munkájukkal kapcsolatban a legnagyobb hatást az tette, hogy a jelöltek szakmai felkészültsége mellett ugyanakkora, vagy még nagyobb hangsúlyt fektettek a pályázók emberi tulajdonságaira.

Bevétel fejlesztési manager

A Job-Center internetes oldalán talált konkrét állásajánlatra jelentkezve küldtem el Önöknek a jelentkezésemet. Sok egyéb tanácsadó, fejvadász cégtől eltérően már pár napon belül, nagyon gyorsan kaptam visszajelzést telefonon, hogy szeretnének behívni egy személyes beszélgetésre, mert több állásajánlat is lenne, amely tapasztalatom alapján érdekes lehet számomra. A személyes találkozó alkalmával a tanácsadó nagyon korrekt, segítőkész volt, a fennálló lehetőségek közül próbálta a hozzám legközelebb álló állásajánlatra irányítani a figyelmemet (eredetileg egy másik pozícióra jelentkeztem, ugyanannál a cégnél: Mall marketing manager). A segítség nyújtása minden területre kiterjedt, arra vonatkozóan is kaptam fogódzót, hogy az anyagiakat tekintve a céggel való esetleges tárgyaláskor milyen szintet lehet tartani, természetesen teljes diszkrécióval kezelve az ügyet. Az első találkozás után a kapcsolattartás folyamatos volt, amikor ígéretet kaptam a visszajelzésre, az mindig meg is történt, és nagyon gyorsan, flottul zajlott a további találkozók leszervezése is, amikor is a Cég érintett vezetőjével találkoztam. Ezután pár nappal már a konkrét visszajelzést is megkaptam az ügyben, hogy a HR vezetővel mikor kellene találkoznom egy következő körre, ezután pár napon belül pedig már az állásajánlat is megérkezett a Cég részéről. Összességében a Job-Centerről csak pozitívan tudok nyilatkozni a szakmai hozzáértés, a segítőkészség, a kapcsolattartás tekintetében egyaránt. A betöltött pozíciót azóta is (már 8 hónapja) nagyon élvezem, jó választásnak, szakmai karrieremben megfelelő kihívásnak értékelem, köszönet érte a Job-Centernek.

Műszakvezető

Meglepően tapasztaltam, hogy az álláskeresés sűrű kavalkádjában rám akadt egy olyan fejvadász cég, akiknek valós állásajánlataik voltak, segítettek minden dologban, és a lehetőségekhez képest a leggyorsabban próbálták segíteni az előmenetelemet. Különösen tetszett, hogy személyesen tudtunk találkozni a közvetlen céginterjú előtt, hiszen sok kérdésemre választ -, ill. magas fokú segítséget kaptam.

Megbízó

S. Aranka közvetítése gyorsan, az elvárásoknak megfelelően zajlott.

Megbízó

Színvonalas jelölteket hozott az iroda. Azonnal tudtunk dönteni!

Szerviz mérnök

A Job-Center Személyzeti Tanácsadó Iroda munkájával maximálisan meg vagyok elégedve. Az első találkozástól számítva két napon belül sikerült számomra megfelelő munkát találniuk és egy héttel később már a sikeres interjúról értesített munkatársuk.
Az állásajánlatról pontos, kimerítő leírást adott a tanácsadó kollégájuk, az interjú előtt és után felmerülő kérdéseimre készségesen válaszolt.
A Job-Center Személyzeti Tanácsadó Irodát ismerőseimnek, barátaimnak is ajánlottam és ajánlani fogom. Külön megemlítem Losoncz Péter tanácsadó kollégájuk segítőkészségét és gyorsaságát, amivel teljes mértékben meg voltam elégedve.
Végül köszönöm a segítségüket és további sok sikert kívánok a munkájukhoz!

Idegenáru meo-s

Korrekt tájékoztatás, gyors ügyintézés, segítőkészség. A kapcsolattartás megfelelő volt, hasznos tanácsokat kaptam. Köszönöm a közreműködésüket!

Megbízó

M. Zsolt közvetítése rövid időn belül teljesült. Szakmailag megfelelt.

Megbízó

F. Péter közvetítésével elégedettek vagyunk, a pozícióleírásban megadott elvárásoknak megfelel.

Ügyvezető igazgató (Újbuda Prizma XI.Kht.)

Az ügyvezetői asszisztensi pozícióra javasolt személy a feladatkörével kapcsolatos szakmai és emberi elvárásoknak magas színvonalon megfelel. A részére meghatározott feladatkört rövid idő alatt, kreativitással, nagy felelősségtudattal és önállósággal végzi, a munkahelyi kollektívába gyorsan beilleszkedett.

Megbízó

Nagyon nehéz és körülményes munkaerő keresési megbízást adtunk a Job-Centernek. A környékünkön nehézkes a műszaki diplomás fiatalok felkutatása. Az említett munkaerő-piaci helyzetben a Job-Center megtalálta azt az egyetlen pályakezdő jelöltet, aki megfelelőnek tűnik számunkra.

Ügyvezetői asszisztens

Ez volt az első állásajánlat, hogy munkaközvetítőn keresztül kerestem, illetve találtam állást. Már az első találkozáskor megnyugtatott munkatársuk profi hozzáértése, empátia készsége. Az állásinterjú alkalmával is sokat segített támogató jelenlétével. A gyorsaságról csak annyit, hogy első találkozásunk után egy héttel már munkába is állhatok, melyet ezúton is köszönök!

Faipari Beszerző

A Job-Center Munkatársai gyors és alapos munkát végeztek, szívélyes fogadtatásuk illetve ügyfél orientált magatartásukkal az első pillanattól kezdve szimpatikus volt. Rugalmasak és segítőkészek, itt kiemelném Tanácsadó munkatársuk munkáját. Szakmai felkészültsége már az elbeszélgetésünk ideje alatt is tükröződött. Kapcsolatot a mai napig is tartja, ügyelve arra, hogy a megbízó illetve a közvetített munkaerő megelégedettségét folyamatosan ellenőrizze, illetve adott esetben tanácsokkal lássa el. A cégük profi, gyors és kiemelkedő munkát végzett. A későbbiekben ha arra kerül sor, akkor az Önök cége lesz az első, akihez fordulok.

CNC marós

Munkájukkal meg vagyok elégedve. Gyorsan találtak megfelelő állást nekem. A kapcsolatot rendszeresen tartotta köztem és a munkáltató között. Korrekt tájékoztatást adott.

Megbízó

A megbízott a munkát a tőle elvártnak megfelelően, segítőkészen és aktívan teljesítette. A kapcsolattartás zökkenőmentes és rendszeres volt, a feladatok megoldását rugalmasan és eredményesen végezték.

Elektronikai üzletkötő

Az állásajánlat megjelenése után, a jelentkezésem napján már visszajeleztek, és az első állásinterjú két napon belül, a megbízóval pedig egy héten belül létrejött. Ilyen rövid idő alatt eddig senki sem intézte az álláskeresésemmel kapcsolatos ügyeket. A munkaszerződés megkötése után is érdeklődtek. Gyors, pontos, rugalmas "ügyintézés" jellemezte az egész folyamatát az álláskeresésemnek. Szívesen ajánlom a céget. Őszintén köszönöm.

Megbízó

Az általunk kialakított elvárásoknak megfelelő ajánlást kaptunk. Köszönjük a pontos, korrekt együttműködést!

Asszisztens

Mindkét állásinterjú alkalmával igen segítőkész, rugalmas és emberközpontú hozzáállást tapasztaltam irodájukban. Munkatársaik felkészültek, körültekintőek voltak. Gyors ügyintézéssel, hatékony kapcsolattartással és nagy fokú kompromisszumkészséggel jellemezhető az ott dolgozók munkája.

IT vezető

Nagyon megbízható, korrekt partnerként ismertem meg a céget. Mivel egyik pozícióból jöttem el egy másikba, ezért számomra fontos volt az állásajánlat során a diszkréció, ebben a Job-Center partner volt, végig a kiválasztási folyamat alatt. Úgy érzem, sokat foglalkoznak a kiválasztott emberrel, tanácsokkal látják el és minden területen próbálják felkészíteni a rá váró feladatra.
Összességében az IT szakmában eltöltött 12 éves tapasztalatom alapján a legkorrektebb fejvadász céget ismertem meg a Job-Centerben.

Területi képviselő (szerszám kereskedelem)

Köszönöm szépen a segítséget elsőként. Összességében azt tudom nektek elmondani, hogy már az első pillanattól éreztem, hogy figyeltek rám. Korábban voltam már több állásinterjún más cégeknél ahol előfordult, hogy elásította magát az interjúztató. Nekem az tűnt fel leginkább, hogy itt érdekelte a tanácsadót a dolog. Engem minden érdekelt, hiszen én keresek állást, de a másik oldalon is ott volt az a plusz, ami kevés helyen tapasztalható. Gyorsaság és segítőkészség, valamint kapcsolattartás terén jelest adok. Köszönöm még egyszer a segítséget. Sok sikert nektek. Ajánlani fogom a céget ott ahol lehetőségem nyílik rá.

Online üzletág igazgató

Maximálisan elégedett vagyok a cég munkájával. Szakmailag az átlagos fejvadász kompetenciák fölött teljesítettek. A kapcsolattartás gyors, rugalmas volt az egész folyamat során.

Megbízó

Minden szempontból profi munka volt, jó együttműködés!

Megbízó

Elégedettek voltunk a szolgáltatással. Gyors és korrekt volt. Máskor is Önökhöz fordulunk. Köszönjük.

Irodavezető

Volt már dolgom néhány hasonló területen dolgozó céggel, de még sosem tapasztaltam olyan segítőkész hozzáállást, mint a Job-Center esetében. A tanácsadó megtett mindent annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb munkát találja meg számomra, minden szükséges információt a rendelkezésemre bocsátotta, hogy én is a legjobb döntést hozhassam. Pontosan egy héttel azután, hogy elküldtem a jelentkezésem az állásajánlatra, felvételt nyertem a céghez. Ez mindent elárul a gyors munkavégzésről...

CNC Marós

Internetes bejelentkezésemre gyorsan reagáltak és heti rendszerességgel továbbították számomra az aktuális állásajánlatokat. A személyes találkozások alkalmával is munkatársaik mindig segítőkészek, rugalmasak voltak és igyekeztek a számomra legmegfelelőbb állást megtalálni. Munkájukkal maximálisan elégedett vagyok, amit ezúton is megköszönök...

Ügyvezető igazgató (Poli Computer PC Kft.)

Pénteken aláírtuk a szerződést, szerdán bemutattátok a kollégát. Hát ennél gyorsabban... Az összes többi, tehát határidő betartása, szakmai hozzáértés, elvárt eredményesség, kapcsolattartás az eredményességből következően csillagos ötös :-) A diszkréció és a rugalmasság tekintetében is csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni. Köszönöm, és a hozzáállásotok magában hordozza sikereiteket.

Rendszergazda

Az egész procedúra gyorsan és zökkenőmentesen zajlott, az állásinterjúk időpontjának megszervezésénél maximálisan figyelembe véve az általam megjelölt időpontokat. A kapcsolattartók barátságos közvetlen hozzáállása, segítőkészsége, szakmai hozzáértése oldott légkört teremtett, ezzel is elősegítve a valódi személyiségem, szakmai felkészültségem jobb megismerését.

Pályázatíró asszisztens

Elégedett vagyok a Job-Center dolgozóinak munkájával. A kapcsolatfelvétel első percétől a munkába állásig segítőkészek, kedvesek, informatívak voltak! Bátran ajánlom cégüket barátaimnak, ismerőseimnek! További sikeres munkát kívánok!

PR asszisztens

Kedves Bertus úr!
Szeretném megköszönni segítségét és kedvességét, amivel támogatott a munkahely keresésem folyamán.
A megbízójuknál az új kollégák nagyon aranyosak. Remélem én is szimpatikus leszek majd nekik, és hosszabb távon fogunk tudni együttműködni.

Értékesítési asszisztens

Nagyon meg voltam elégedve a Job-Center munkájával. Egy igazán segítőkész, közvetlen csapat által sikerült munkát találnom, elég gyorsan. Mindig időben értesítettek az aktuális eseményekről, állásinterjúkról, megbeszélésekről. Nem hagytak „magamra” a munkakeresésben. A kapcsolattartás készsége a cég erőssége. Jó volt velük együttműködni! Örültem, hogy kapcsolatba kerülhettem ezzel a céggel. Bátran merem ajánlani őket bárkinek, aki munkát keres, mert tudom, hogy rájuk lehet számítani, és mindent megtesznek azért, hogy a munkavállaló és a munkáltató egymásra találjon, vagyis hogy mindenki megtalálja a saját emberét illetve a helyét a munka világában.
Köszönetet szeretnék mondani mindenért, és kívánok további sok sikert a lelkiismeretes munkájukhoz!

Ügyvezető igazgató (Cooper Consulting)

A jelöltek a pozíció leírásnak megfeleltek, a toborzási és előminősítési folyamat végeredményeit jónak találtam. Hozzánk már olyan jelöltek jutottak el, akik közül nehezen lehetett választani. A Job-Center munkatársa a folyamatot lelkiismeretesen menedzselte, véleményünket mindvégig messzemenően figyelembe vette.

Megbízó

Ismét köszönjük gyorsaságukat és szakmai hozzáértésüket!

Megbízó

A keresett és alkalmas munkatársat - ismerve, hogy a munkaerőpiacon igen ritka a jó Facility Management vezető - az önök segítségével rövid idő alatt kiválasztottuk és alkalmaztuk. A gyors siker az önök szakmai hozzáértését és jól működő információs rendszerét igazolja.

Megbízó

Munkájuk villámgyors. Segítőkészségükkel maximálisan meg vagyok elégedve. A kapcsolattartás kifogástalan.

Megbízó (Equitas Broker Rt.)

Nagyon gyorsan, eredményesen, diszkréten és rugalmasan jártak el. A kapcsolattartás kiválóan működött. Amennyiben további pozícióink lesznek Cégünknél, mindenképp a Job-Center Kft.-hez fordulunk.

Ügyfélszolgálati munkatárs

Az első, ami eszembe jut a Job-Centerrel kapcsolatban, az a hihetetlen figyelmesség, segítőkészség, gyorsaság. Nagyon pozitív volt az, ahogy már az első állásinterjú alatt beszéltetek velem, és látszott, hogy a ti célotok is az, hogy minél előbb a számomra leginkább megfelelő munkahelyet megtaláljátok. Csak pozitív véleményt tudok írni Tanácsadójukról, aki maximálisan figyelt rám, és hihetetlenül segítőkész volt, nem volt kimért, hanem vidám, közvetlen. Szerintem egy kétségbeesett munkakeresőnek sokat számít az, ahogy bánnak vele, és itt a Job-Centernél úgy érzem hogy ez a kellő tapintat és odafigyelés megvan! Szeretnék tehát köszönetet mondani ennek a remek csapatnak, és munkátokhoz kívánok további sok sikert!

Megbízó

A Job-Center a rábízott feladatot rövid idő alatt elvégezte, összesen 10 jelöltet közvetítettek ki, akikből tudtunk a próbaidőre alkalmazni megfelelő kvalitásokkal rendelkező pályázót. Összességében meg voltunk elégedve a szolgáltatásokkal.

Előkészítő mérnök

A Job-Center Személyzeti Tanácsadó Iroda alkalmazottai minden felmerült kérdésemre és problémámra a lehető leggyorsabban reagáltak, maximálisan és minden téren segítségemre voltak új munkahelyem megtalálásában, az interjúk megszervezésében. Véleményem szerint az általam megismert alkalmazottak valamint a Cég egészének szakmai hozzáértése a legmagasabb szintű. Rendszeresen és időpontját tekintve megfelelően tartották velem a kapcsolatot, és maximális diszkrécióval kezelték adataimat. A lehetőségekhez mérten rugalmasan jártak el ügyemben.

CT-Operátor

Nagyon örülök, hogy önök által kerültem új munkahelyemre. Az állásajánlat hirdetését egy pénteki napon, kora délután láttam, önéletrajzom elküldése után fél órával már meg is beszéltünk egy találkozót. Ez nekem nagyon tetszett, nem kellett izgulni, meddig tart az elbírálás. Tanácsadójuk mindenről felvilágosított a munkával kapcsolatban, láttam, hogy ő is érti a szakmai részét a dolognak, nem éreztem magam kényelmetlenül. Rögtön megbeszélt nekem egy időpontot másnapra a Kft.-vel, utána pedig telefonhívásaival nyomon követte sorsomat, és velem örült, mikor megkaptam az állást. Ez nagyon szimpatikussá tette őt és közvetlenné a rövid "munkakapcsolatot". Nekem ez nagyon sokat számított, hiszen nem görcsölés volt az új munka megtekintése. Éreztem, hogy hozzáértő ember találja meg számomra a megfelelő helyet, illetve a munkáltató számára a megfelelő embert. Diszkréten kezelte adataimat, és habár sikerült az új munkahelyre való belépés, nem hagytak magamra, hiszen új és új karrier tanácsokat kapok e-mailben. Nagyon meg vagyok elégedve a céggel, látszott, hogy nekik is fontos, ami nekem, és érdekli őket, hogy én mit mondok, vagy mit szeretnék csinálni. Nagyon hálás vagyok a segítségért, a gyors ügyintézésért és hogy érdekelte Önöket a további sorsom is, nem csak akkor voltam fontos, mikor konkrét munkát jelentettem az önök számára! Hálás köszönet mindenért, és további sikeres munkát kívánok Önöknek!

CT-Operátor

"MAXIMALISAN ELÉGEDETT VOLTAM, MIND A GYORSASÁGGAL, MIND A
DISZKRÉCIÓVAL. Nagyon segítőkészek voltak. Minden esetben felhívtak, érdeklődtek, mit
intéztem, ill. Önök mit tudnak segíteni.

Titkárnő

Köszönöm a gyorsaságot, és a segítőkészséget. Véleményem szerint, szakmai hozzáértésük kitűnő.

Gyártáslogisztikus

Teljes mértékben meg voltam elégedve az önök munkájával. Tanácsadó kollégájuk nagyon segítőkész volt, az állásajánlat betöltése után is érdeklődött felőlem több alkalommal is. A kapcsolattartás is folyamatosnak volt mondható a munkakezdést követő időkben.
A diszkrécióval sem volt semmi problémám.

Értékesítési munkatárs

Teljes mértékben meg vagyok elégedve tanácsadó kollégájuk munkájával, mind munkaügyileg és személyileg is nagyon korrekt, diszkrét és hozzáértő munkatársuknak találtam. Továbbiakban, mindenképpen javasolni fogom ismeretségi körömben munkát keresők részére.

HR gazdálkodási főmunkatárs

Munkájukkal elégedettek vagyunk. Megkeresésünkre gyorsan reagáltak. Kollégájuk részéről kiváló együttműködő- és segítőkészséget tapasztaltunk. Nagyon tetszett rugalmas ügykezelésük és udvariasságuk.
Úgy látjuk, hogy a Job-Center professzionális szintén támogatta keresési folyamatunkat.
Köszönettel.

Megbízó (HRP Hungary Kft.)

A megbízást rövid határidővel, gyorsan, pontosan teljesítette a cég. Az elkészített teszteredmény magas szakmai hozzáértésről adott tanúbizonyságot. A kapcsolattartás során zökkenőmentességet és diszkréciót tapasztaltam. Egészében véve cégünk elégedett volt a szolgáltatás minőségével.

Controller

Munkájukkal 100%-ig meg vagyok elégedve, elküldött önéletrajzommal kapcsolatban azonnal visszajeleztek. Segítőkész és stresszmentes állásinterjút barátságos légkörben szervezték meg. Igazi hivatásként végzik munkájukat, ezt bizonyítja hogy érdeklődtek és végig lelkiismeretesen, folyamattal kísérték utamat a munkahelyem betöltéséig. Köszönöm, és további hasonló sikereket kívánok!

Építésvezető

Az Önök által nyújtott szolgáltatással meg voltam elégedve, véleményem szerint az alábbi jelzők illenek tevékenységükre: gyorsaság, segítőkészség, megbízható kapcsolattartás.

Felső vezető

Megbízhatóság és diszkréció, hozzáértés és rugalmasság jellemzi a cég munkatársainak tevékenységét. Nagyon rövid időn belül sikerült a végzettségemnek megfelelő állást találnom, amiért hálás köszönettel tartozom a Job-Centernek!

Asszisztens

Segítőkészek voltak velem, különösen a kapcsolattartó tanácsadó volt velem kedves, rendes. Rugalmas volt velem, igazodott hozzám segített, hogy mit hogyan csináljak és mondjak.

Szoftver értékesítő menedzser

Az első megkereséstől, az állásinterjútól számítva nagyon rövid idő alatt sikerült munkát találni. Ez valószínűleg köszönhető annak, hogy valóban olyan állás lett felkínálva, ami abszolút megfelelő volt. Jelen pillanatig teljes mértékben meg vagyok elégedve a cég szolgáltatásával. Elég sok fejvadász céget megismertem már, de a Job-Center a preferáltak közé fog tartozni a jövőben, ha netán ismét szükségem lesz hasonló segítségre.

Szoftver értékesítő menedzser

Tanácsadójuk nagy segítséget nyújtott számomra ahhoz, hogy megtaláljam azt a céget ahol munkába állok mint üzletkötő. Mind szakmailag, mind emberileg olyan tanácsokkal látott el melyek nélkül nem biztos, hogy sikerült volna egyébként itt elhelyezkednem. Nagy súlyt fektetett a kapcsolattartásra és mindig telefonált, amikor valami fejlemény volt, illetve érdeklődött. Köszönettel tartozom neki is.

Asszisztens

Kiemelkedő segítőkészségük, gyorsaságuk. Emberközeli, nem csak mint munkakeresőt látnak bennem, hanem embert is és ezért csak köszönetet tudok mondani.

Szervizmérnök

Azt hiszem, hogy cégük az álláspiac jelenlegi törvényszerűségeit figyelembe véve kellően gyorsan, hatékonyan végezte munkáját. Diszkréciójuk mind velem, mind új munkaadómmal szemben maximális volt. Úgy érzem, megfelelően képviselték érdekeimet a leendő munkaadómmal folytatott tárgyalások során. Köszönöm a segítséget.

Asszisztens

A Job-Centernek köszönhettem, hogy változatos kellemes munkahelyet találtam. Az ügyvédi irodában a munkatársak nagyon segítőkészek, a körülmények várakozáson felüliek. Nagyon köszönöm a segítséget!

Ügyvédjelölt

Valóban elég pár szó a véleményezéshez: munkájukkal minden tekintettben elégedett vagyok. Sikerült elnyernem az állást, amire pályáztam, így még plusz jó érzéssel ajánlom Önöket mindenkinek. Ha a munkahely nem "jött volna össze", akkor is csak jó véleményt írhatnék, mert minden kolléga udvarias, segítőkész volt velem. Tanácsadójuk közvetített ki engem, aki - úgy gondolom - maximálisan partner abban, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő helyet, kedves, segítőkész. Teljesen elégedett vagyok, köszönöm neki, hogy segített.

Acéltermék értékesítő

Már az előbbi levelemben is kiemeltem, hogy kellemesen meglepett a cégük gyors és mindenekelőtt nekem sikeres közvetítése. Azt, amit kiemelnék Tanácsadójuk rugalmassága, és kitartó kapcsolattartása, velem és a mostani munkáltatómmal, annak ellenében, hogy külföldi állampolgár vagyok, és mint munkanélküli Jugoszláviában tartózkodtam. Nekem pozitív újdonságnak számít, hogy miután a munkaközvetítés befejeződött, a munkaközvetítő továbbra is diszkréten érdeklődik előmenetelemről. Gratulálok, csak így tovább.

Asszisztens

Szerintem a Job-Center mindenféleképpen ritkaságnak számít a jelenlegi fejvadász cégek között, mert odafigyelnek az álláskeresőre is. Az én önéletrajzom Tanácsadójukhoz került, aki végig nagyon segítőkész és kedves volt a bemutatkozó beszélgetéstől kezdve az utolsó interjúig. Mindig megbízhatóan, gyorsan értesített az aktuális fejleményekről és meggyőződésem, hogyha nem biztat, akkor nem sikerültek volna ilyen jól az állásinterjúk.

Asszisztens

Mindössze néhány hónap alatt sikerült az iroda segítségével megoldanom azt a problémát, amivel már több mint 1 éve küzdöttem. Mind a gyorsaság, mind a szakmai hozzáértés, a segítőkészség vitathatatlan a részemről, és ami a legtöbbet számított a humánus hozzáállás! Igazán nagyon köszönöm - elsősorban Péternek - a gyors és hatékony segítséget.


Job-Center Személyzeti Tanácsadó Iroda - Rólunk mondták