MUNKATÁRSAINK

"Az igazán jó vezetőt
az dicséri, ha élete végén
az emberek azt hiszik,
hogy ők maguk egyedül
vitték véghez azt
a bizonyos dolgot."
- Lao-ce

Job-Center Személyzeti Tanácsadó IrodaMUNKATÁRSAINK
Nagy Judit

Nagy Judit

Ügyvezető, HR Tanácsadó

Gödöllőn a Szent István Egyetemen végeztem Humán Erőforrás Menedzser szakon. Munkáim során először a HR vállalati oldalán próbálhattam ki magam, külföldi és magyar cégeknél egyaránt. Lehetőségem volt megismerni kis, közép és nagyvállalatok személyzeti felépítését, munkaerő szükségleteit és a vállalaton belüli kiválasztás folyamatát. Tudom, hogy milyen nehéz egy szervezet számára megtalálni a megfelelő munkaerőt, aki szakmailag és emberileg is megbízható és elkötelezett munkatársa lehet a jövőben. Néhány éve áttértem a HR másik oldalára és személyzeti tanácsadóként kezdtem el dolgozni. Fő célom az volt, hogy megpróbáljam kamatoztatni vállalati oldalon szerzett tapasztalataimat. Nagyrészt ennek és az azóta szerzett tanácsadói gyakorlatomnak köszönhetem, hogy sikeresen tudok megfelelő munkaerőt közvetíteni a vállalkozások számára.

Epresi Dóra

Epresi Dóra

HR Tanácsadó, Coach

Hiszem, hogy bárki megtalálhatja a hivatást, ami neki való, hogy a munkahely jóval több, mint pénzkereseti helyszín. Hiszem, hogy egy jó tanácsadó cég nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy a munkahely jó hely legyen - HR tanácsadóként, coachként ebben szeretnék segíteni munkáltatónak és munkavállalónak egyaránt. Szociológus-közgazdászként diplomáztam a Budapesti Corvinus Egyetem szervezet-szociológia szakirányán. Emellett kereskedelmi-, Európai Uniós végzettséget, illetve Business és Life Coach képesítést szereztem. Három országban éltem, HR-esként, Németországban munkanélkülieket segítő önkéntesként, valamint a legkülönfélébb Európai Uniós projektek koordinátoraként egyaránt dolgoztam. A minőségi munkaerő-közvetítésen túl a vállalat palettáját a coachinggal színesítem.

Antal Eszter

Antal Eszter

Senior HR Partner

2001-ben egy online kereskedelmi kft.nél kezdtem pályafutásom sales managerként, később mint key account kiemelt partnerek kiszolgálásával foglalkoztam. 2004-ben a vállalat fiatal titánjaként kereskedelmi igazgató munkakörben lehetőségem nyílt a cég saját környezetét valamint az akkor gyermekcipőben járó online piacot átfogóan ismerve önálló hunter sales csapatot építeni. Ennek következtében további munkaköreimben mindig szerepet kapott a toborzás.
Később egy lendületes start up-nál majd Kelet Európa legnagyobb közúti árufuvarozó cégénél kiválasztási specialistaként helyezkedtem el minek okán operatív betekintést nyertem a logisztika világába.
Munkáim mellett rádiós műsorvezetőként saját szinopszis alapján tervezett műsort sugároztak, melynek fő témái: a munkaerő-piaci trendek, álláskeresési, elhelyezkedési tanácsok, illetve közszolgálat voltak.
A munkáltató és munkavállaló közös elégedettsége teszi a munkámat eredményessé!

Nevelős Annamária

Nevelős Annamária

HR Tanácsadó

A Budapesti Gazdasági Egyetemen végeztem közgazdászként, azonban hamar rájöttem, hogy szívesebben foglalkozom emberekkel, mint számokkal. A tanulmányaimnak köszönhetően jól átlátom a különböző gazdasági, pénzügyi pozíciókat. Pályafutásomat egy japán multinacionális cégnél kezdtem, mint termelési és HR asszisztens. Az itt töltött több, mint három év alatt a gyártási és az emberierőforrás oldalról is beleláthattam egy gyártó cég működésébe. Ennek köszönhetően szívesen foglalkozom olyan keresésekkel is, ahol speciális műszaki ill. mérnöki tudásra van szükség. Hosszabb ideig voltam irodai asszisztens egy magyar ingatlanfejlesztő cégnél, ami szakmailag és emberileg is rengeteg tapasztalatot adott. A későbbiekben visszatértem a HR világába és egy fiatalokat támogató alapítványnál működtem közre tréningeken, állásbörzéken és tanácsadásokon. Nagyon hasznosnak érzem a különböző típusú cégeknél szerzett tapasztalataimat, mert így HR tanácsadóként egy pozíció kapcsán hatékonyabban fel tudom mérni a kompetenciákat. A legnagyobb sikerélmény számomra, mikor a megbízók és a jelöltek egy keresés végén egymásra találnak.