MUNKATÁRSAINK

"Az igazán jó vezetőt
az dicséri, ha élete végén
az emberek azt hiszik,
hogy ők maguk egyedül
vitték véghez azt
a bizonyos dolgot."
- Lao-ce

Job-Center Személyzeti Tanácsadó IrodaMUNKATÁRSAINK
Nagy Judit

Nagy Judit

Ügyvezető, HR Tanácsadó

Gödöllőn a Szent István Egyetemen végeztem Humán Erőforrás Menedzser szakon. Munkáim során először a HR vállalati oldalán próbálhattam ki magam, külföldi és magyar cégeknél egyaránt. Lehetőségem volt megismerni kis, közép és nagyvállalatok személyzeti felépítését, munkaerő szükségleteit és a vállalaton belüli kiválasztás folyamatát. Tudom, hogy milyen nehéz egy szervezet számára megtalálni a megfelelő munkaerőt, aki szakmailag és emberileg is megbízható és elkötelezett munkatársa lehet a jövőben. Néhány éve áttértem a HR másik oldalára és személyzeti tanácsadóként kezdtem el dolgozni. Fő célom az volt, hogy megpróbáljam kamatoztatni vállalati oldalon szerzett tapasztalataimat. Nagyrészt ennek és az azóta szerzett tanácsadói gyakorlatomnak köszönhetem, hogy sikeresen tudok megfelelő munkaerőt közvetíteni a vállalkozások számára.

Epresi Dóra

Epresi Dóra

HR Tanácsadó, Coach

Hiszem, hogy bárki megtalálhatja a hivatást, ami neki való, hogy a munkahely jóval több, mint pénzkereseti helyszín. Hiszem, hogy egy jó tanácsadó cég nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy a munkahely jó hely legyen - HR tanácsadóként, coachként ebben szeretnék segíteni munkáltatónak és munkavállalónak egyaránt. Szociológus-közgazdászként diplomáztam a Budapesti Corvinus Egyetem szervezet-szociológia szakirányán. Emellett kereskedelmi-, Európai Uniós végzettséget, illetve Business és Life Coach képesítést szereztem. Három országban éltem, HR-esként, Németországban munkanélkülieket segítő önkéntesként, valamint a legkülönfélébb Európai Uniós projektek koordinátoraként egyaránt dolgoztam. A minőségi munkaerő-közvetítésen túl a vállalat palettáját a coachinggal színesítem.

Antal Eszter

Antal Eszter

HR Tanácsadó

2001-ben egy online kereskedelmi kft.nél kezdtem pályafutásom sales managerként, később mint key account kiemelt partnerek kiszolgálásával foglalkoztam. 2004-ben a vállalat fiatal titánjaként kereskedelmi igazgató munkakörben lehetőségem nyílt a cég saját környezetét valamint az akkor gyermekcipőben járó online piacot átfogóan ismerve önálló hunter sales csapatot építeni. Ennek következtében további munkaköreimben mindig szerepet kapott a toborzás.
Később egy lendületes start up-nál majd Kelet Európa legnagyobb közúti árufuvarozó cégénél kiválasztási specialistaként helyezkedtem el minek okán operatív betekintést nyertem a logisztika világába.
Munkáim mellett rádiós műsorvezetőként saját szinopszis alapján tervezett műsort sugároztak, melynek fő témái: a munkaerő-piaci trendek, álláskeresési, elhelyezkedési tanácsok, illetve közszolgálat voltak.
A munkáltató és munkavállaló közös elégedettsége teszi a munkámat eredményessé!

Nevelős Annamária

Nevelős Annamária

HR Tanácsadó

Sokan találjuk magunkat abban a helyzetben, hogy már-már lemondunk arról, hogy megtaláljuk a számunkra leginkább testhez álló munkát. Elég egy telefonhívás és egyik napról a másikra megváltozhat minden. Ezt magam is megtapasztaltam és éppen ezért mindent megteszek azért, hogy a lehető legrövidebb idő alatt kutassam fel egy adott pozícióra a legmegfelelőbb munkavállalót.