MUNKAERŐ-KÖZVETÍTÉS

"Szegényes az a vállalkozás,
amely csak pénzt keres
és semmi mást nem kap."
- Henry Ford

Job-Center Személyzeti Tanácsadó IrodaMUNKAERŐ-KÖZVETÍTÉS

Gyors munkaerő-közvetítés garanciával


Dolgozni tudó és akaró munkatársat keres? Nem szeretné, ha a próbaidő végén derülne ki, hogy a felvett pályázó alkalmatlan az adott munkakörre, és jó lenne, ha a szolgáltatásunkra biztosítékot is kapna? A toborzási csatornáink, álláshirdető partnereink által elérjük a potenciális jelölteket, a kiválasztási programunkkal eldöntjük, kik azok a pályázók, akik szakmai és személyiségi tulajdonságaik alapján a legesélyesebbek a pozíció betöltésére, és illeszkednek a leendő munkahelyi kultúrához. Teljesen egyedi megoldásokat biztosítunk Önnek, maximálisan igazodva az Ön elképzeléseihez, igényeihez.
 

A legfontosabb érv, amiért jó döntés Önnek velünk dolgoznia

 • értünk a kis- és középvállalkozások nyelvén: KKV-ra szabott árakkal dolgozunk, nálunk a munkaerő-közvetítés nem csak a multinacionális vállalatok kiváltsága.
 • a végső döntés mindig az Öné! Alapos toborzás-kiválasztási munkánk után választhat a legjobb 3-5 pályázóból a saját megítélése és saját interjúi alapján.
 • kiválasztási módszerünkkel garantáljuk a motivált, szakmailag kiváló, és az Ön szervezetéhez illeszkedő munkatárs megtalálását.
 • nem csak "kipostázzuk" a jelölteket, vagy árasztjuk el önéletrajz halmazzal, nem kérjük, hogy szelektáljon és az interjúkat sem Önnek kell majd leszervezni.
 • a kiközvetített munkatársat nem kell majd lecserélnie, ám, hogy biztonságban érezze magát, garanciát vállalunk az általunk közvetített munkaerőre.
 • országos és nemzetközi megbízást adhat, számos Budapesten kívüli és külföldi céget tudhatunk állandó megbízóink között.

Milyen esetben ajánljuk a munkaerő-közvetítés igénybevételét

A munkaerő-közvetítés komplex, toborzás és kiválasztás együttesét akkor javasoljuk, ha szeretné, hogy az igények felmérése után már csak a végső döntés várjon Önre. Ha a munkakör speciális szaktudást igényel - ilyenek lehetnek a mérnöki, értékesítői, pénzügyi, személyi asszisztensi vagy vezetői pozíciók - és ahol a munkakör tökéletes ellátása jelentős mértékben függ a jelölt személyiségétől, vagy fontos szempont a munkatárs megjelenése is.
 

Mit is tartalmaz részletesebben szolgáltatásunk?

 • a pozíció leírás alapján egy professzionális álláshirdetés elkészítését
 • folyamatosan frissülő adatbázisunk (~220.000 önéletrajz) és partnereink adatbázisának átszűrését (~ 120.000 önéletrajz)
 • az álláshirdetés 10-15 online felületen való megjelentetését, beleértve a legnépszerűbb közösségi oldalakat és álláshirdetési portálokat, saját Facebook és LinkedIn oldalunkat, melyeken keresztül több százezer embert érünk el napi szinten
 • kapcsolati hálózatunk kiaknázását, garantálva ezzel a megfelelő emberek megtalálását
 • a begyűjtött pályázatok előszűrését
 • telefonos interjút: itt ismertetjük a pályázóknak a pozíciót és vizsgáljuk alkalmasságukat, leellenőrizzük az önéletrajz hitelességét
 • több körös személyes interjút: a szakmai megfelelést és a személyiségi kompetenciákat vesszük figyelembe, igény esetén írásbeli személyiség-tesztet töltetünk ki a jelölttel
 • a munkakör során elvárt idegennyelv-ismeret tesztelését
 • az Ön által felkínált időpontra leszervezzük a bemutatkozásokat
 • a sikeres folyamat utolsó lépéseként visszajelzünk minden jelöltnek (gyakran ez az egyik leginkább időigényes feladat a munkáltató számára)
 • garanciát nyújtunk minden közvetítésünk után: amennyiben a kiválasztott munkatárs mégsem válna be, a lehető leggyorsabban biztosítunk díjmentesen új, alkalmas jelöltet

Keresési folyamat

A keresési folyamat első lépései, a célpiac feltérképezése, a potenciális jelöltek felkutatása, érdeklődésük felkeltése. A potenciális jelöltek felkutatására direkt keresést, adatbanki kutatást, internetes oldalakon való hirdetést, szakmai közösségi portálokon való kapcsolatfelvételt és saját, több mint 15 éves szakmai kapcsolatrendszerünket alkalmazzuk. A keresés során a Megbízónk által megjelölt elvárásoknak megfelelő, elsősorban releváns tapasztalatokkal bíró jelöltek felkutatását végezzük, akik mind szakmai szempontból, mind személyiségi jegyeiket tekintve beleillenek a minket megbízó cég vállalati kultúrájába, közegébe.
 

Kiválasztási folyamat

A felkutatott jelölteket személyes találkozóra invitáljuk. Az interjú során olyan szakmai kompetenciákat vizsgálunk, amelyek a pozíció betöltéséhez szükségesek, illetve előnyösek. Olyan információkat próbálunk összegyűjteni, melyek az önéletrajzban nincsenek megemlítve (elért sikerek, elvégzett feladatok, karrierút, referenciák). Az interjú során elhangzottakról jegyzetet készítünk. Megbízónk esetleges szakmai tesztjét a megfelelő jelöltekkel kitöltetjük. Szükség esetén személyiségi tesztet, vezetői alkalmassági tesztet töltetünk ki a jelöltekkel. Az általunk alkalmasnak ítélt jelöltek bemutatására javaslatot teszünk (mellékelve az önéletrajzot és az interjújegyzeteket). Megbízónk a javasolt jelölteket meghallgatja és dönt az alkalmasságukról.
 

Mennyibe kerül ez Önnek?

Konkrét árat a pozíció megismerése után tudunk adni, hiszen fel kell mérnünk az igényeket és hogy milyen valószínűséggel találunk az adatbázisunkban megfelelő pályázót, vagy szükséges-e a fejvadászat, vagyis a direkt keresés. Azt biztosan állíthatjuk, nem tartozunk a felső kategóriás árakat meghatározó tanácsadók körébe!
Munkaerő-közvetítés szolgáltatásunk sikerdíjas. Önnek csak akkor kell munkánkért fizetnie, ha fel is veszi az általunk kiközvetített jelöltet. Ha a megbízás teljesítése meghiúsul, Ön nem tartozik nekünk semmivel. Így Ön biztosan csak a valóban elvégzett munkáért fizet.
 

Mennyi időn belül áll munkába az új munkatárs?

A megbízás teljesítését általában 30 napra vállaljuk.
Az első két hét a potenciális jelöltek felkutatásával telik. A következő két hétben a felkutatott jelöltek interjúztatása zajlik. Ideális esetben az első jelöltek bemutatása a szerződés megkötésétől számított 2-3 hét elteltével történik. Természetesen a pozíció nehézségétől függően ez az idő kitolódhat, de mi mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb megtaláljuk az Ön cége számára a legmegfelelőbb munkatársat.
 

Bízzon szakértelmünkben

Tanácsadóink a gazdasági élet több szakterületén nagy munkatapasztalatot szereztek, és csak ezután váltottak a HR pályára, így garantálni tudjuk, hogy az Önnel kapcsolatba lépő kollégánk átfogó ismeretekkel rendelkezik az adott szakmai területen. Munkatársaink több nyelvet beszélnek, így a nyelvi tesztelés is része a kiválasztási folyamatnak. Pontosan az Ön igényeinek megfelelő nyelvtudással rendelkező munkavállalót fogunk bemutatni.
 

Munkánkra garanciát vállalunk

Amennyiben a munkába állás napjától számított 90-360 napon belül (egyedi megállapodás szerint) az új munkatárs munkaviszonya alkalmatlanság miatt megszűnik, vagy a munkavállaló felmond, legkésőbb 30 napon belül biztosítunk új és alkalmas munkatársat. Természetesen garanciális teljesítésünk az Ön számára díjmentes.
 

Kérjen ajánlatot szolgáltatásunkra! Munkaidőben telefonon is készséggel adnak tájékoztatást tanácsadóink.

Nagy Judit - Ügyvezető, HR Tanácsadó
Szakterület: értékesítés, kereskedelem, logisztika, telekommunikáció, pénzügy, marketing

Epresi Dóra - HR Tanácsadó, Coach
Szakterület: gyártás, termelés, mérnök, projekt-menedzsment, pénzügy, külföldi állások, coaching

Antal Eszter - Senior HR Partner
Szakterület: sales, sales vezető pozíciók, szállítmányozás / logisztika, IT, marketing

Nevelős Annamária - HR Tanácsadó
Szakterület: értékesítés, kereskedelem, adminisztráció, ügyfélszolgálat, szakmunka

Elérhetőségeink:
Tel.: +36 1 302 0038
Mobil: +36 30 440 8877
Címünk: 1061 Budapest, Andrássy út 10. I./111. - kapcsolat
Ha árajánlatot szeretne kérni, kattintson az alábbi linkre: ajánlatkérés
 

Job-Center Személyzeti Tanácsadó Iroda - Munkaerő-közvetítés