KARRIER HÍRLEVÉL

"Aki minden célját elérte,
valószínűleg túl
alacsonyra tette a lécet"
- Herbert von Karajan

KARRIER HÍRLEVÉLKARRIER HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel JobPress hírlevelünkre!


Kinek érdemes?

Mindenkinek aki állást keres és annak, aki nem keres! :)
1. Akik keresnek, nekik azért, mert heti rendszerességgel küldjük e-mail címükre az állásajánlatokat és ha megtetszett egy álláslehetőség, a jelentkezés nem igényel semmilyen regisztrációt, elég csak a meglévő önéletrajzát elküldenie.

2. Akik nem keresnek, nekik pedig azért, mert az információ nem kerül semmibe és ki tudja, hátha mi küldjük önnek álmai állását! Esetleg barátai, családtagja Önnek lesznek hálásak, mert továbbította nekik egyik ajánlatunkat.


Miért érdemes?

Mert így nem marad le egyetlen állásajánlatról sem, nincs kötelezettsége, ha csak információt gyűjt és a tájékozottság sohasem árt :) és mert írhat nekünk bármilyen karrierjével kapcsolatos kérdést, hozzászólhat cikkeinkhez.


Mit tartalmaz a JobPress hírlevél?

1. Jelenleg az aktuális állásajánlatokat, legfrissebb ajánlatainkat találja meg hírlevelünkben, melyet heti rendszerességgel küldünk.

2. Olyan karriercikkeket, melyeket csak a hírlevélben közlünk, így segítve olvasóinkat az álláskeresésben, karrierépítésben. Praktikák, tanácsok, trükkök, titkok..., amit csak egy fejvadász tud!


Feliratkozás:

Írja be a bal oldalon található hírleveles feliratkozó boxba a nevét, és e-mail címét, majd kattintson a feliratkozás gombra, ezek után pedig a postafiókjába megérkező aktiváló levélben lévő linkre.


Leiratkozás:

Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat. Csak kattintson a tőlünk kapott levélben a leiratkozás linkre.


Job-Center Személyzeti Tanácsadó Iroda - Karrier hírlevél