MUNKAERŐ-TOBORZÁS

"Akkor hozod ki a legjobbat másokból,
ha magadból is a legjobbat adod."
- Harvey Firestone

Job-Center Személyzeti Tanácsadó IrodaMUNKAERŐ-TOBORZÁS

Munkaerő-toborzás


Értékelhető pályázatokat szeretne látni végre a hirdetésre? Adatbázisokból is várna álláskeresőket, beleértve a legnagyobb állásportálok adatbázisát is? Szeretné, hogy az első szűréseket is elvégezzünk?
A munkaerő-toborzás során tanácsadónk csak azoknak a jelölteknek a pályázatát továbbítja postafiókjába, akikről már biztosan tudhatja, hogy velük egy személyes beszélgetésre is mindenképpen sor kerül. (5-10 önéletrajz)


Milyen esetben ajánljuk toborzás szolgáltatásunkat?

Olyan pozíciók betöltéséhez, mely nem igényel fejvadászatot, direkt keresést, valamint nem igényli a többszintű kiválasztási módszerek alkalmazását sem. Ilyen pozíció akár egy pénzügyi asszisztens, vagy helpdesk operator, vagy olyan pozíció, ahol a szakmai szűrést Ön szeretné végezni.


Mikor nem javasoljuk a toborzás szolgáltatásunkat?

Jellemzően például az értékesítői, vezetői pozícióknál, illetve azoknál a munkaköröknél, melyeknél egyedi, ritka követelmények szerepelnek, vagy hiányszakmák, vagy ahol a munkatárs ügyfelekkel személyesen is tartja a kapcsolatot és fontos a külső megjelenés. Ha a munkakör sikeres betöltéséhez a jelölt személyisége jobban dominál, mint a végzettsége, vagy addigi tapasztalata, a teljes munkaerő-közvetítést, vagy direkt keresést (fejvadászatot) ajánljuk.


Szeretné tudni, mennyibe kerül a toborzás?

Megközelítően Ön nem költene többet, mint pár hirdetés ára. Partnerkapcsolatban vagyunk az online állásközvetítő oldalakkal, így ezeken a portálokon is megjelenik a hirdetése. Kérjen ajánlatot tőlünk toborzás szolgáltatásunkra akár most! Munkaidőben telefonon is készséggel adnak tájékoztatást tanácsadóink.


Mennyi időt vesz igénybe a munkaerő-toborzás?

A megbízást általában 45 napra vállaljuk, ám ez a végső határidő. Jelöltjeink pályázatának továbbítását általában már az első-második héten teljesítjük.
Ha úgy gondolja, a pozíció betöltésére megfelelő Önnek a toborzás, lépjen kapcsolatba velünk minden kötelezettség nélkül!


Job-Center Személyzeti Tanácsadó Iroda - Munkaerő-toborzás