MUNKAERŐ-KÖZVETÍTÉS

"Szegényes az a vállalkozás,
amely csak pénzt keres
és semmi mást nem kap."
- Henry Ford

Job-Center Személyzeti Tanácsadó IrodaMUNKAERŐ-KÖZVETÍTÉS

Gyors munkaerő-közvetítés garanciával


Stresszmentes kiválasztás, rövid határidővel, közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársainkkal.
Toborzási csatornáinknak köszönhetően azonnal elérjük a potenciális jelölteket, érdeklődést generálunk, majd a kiválasztási programunkkal meghatározzuk, kik azok a pályázók, akik szakmai tapasztalataik, személyes kompetenciáik alapján a legesélyesebbek a pozíció betöltésére. Olyan leendő munkavállalókat célzunk meg akik maximálisan illeszkednek Partnerünk munkahelyi kultúrájához.
 

A legfontosabb érvek mellettünk

Értünk a kis- és középvállalkozások nyelvén: KKV-ra szabott árakkal dolgozunk, így nálunk a munkaerő-közvetítés nem csak a multinacionális vállalatok kiváltsága.
Nem cv-ket "postázunk", hanem a gondosan előszűrt jelöltek anyagait továbbítjuk és igény esetén a személyes találkozókat is leegyeztetjük
A végső döntés mindig a Megbízóé! Az alapos toborzás-kiválasztási folyamatot követően választhat az általunk prezentált legerősebb 3-5 pályázóból, a saját megítélése és az interjún szerzett személyes benyomásai alapján pedig kiválaszthatja leendő kollégáját.
Munkánkra minden esetben 3 hónap garanciát vállalunk, közép és felsővezetői keresések esetében akár fél évet.
Országos és nemzetközi kapcsolatrendszerünknek köszönhetőn megbízást adhat számos Budapesten kívüli és külföldi keresésre egyaránt.
 

Milyen esetben ajánljuk a munkaerő-közvetítés igénybevételét

Amennyiben a munkakör speciális szaktudást igényel - ilyenek lehetnek a mérnöki, értékesítői, pénzügyi, személyi asszisztensi vagy vezetői pozíciók - és ahol a munkakör tökéletes ellátása jelentős mértékben függ a jelölt személyiségétől, vagy fontos szempont a munkatárs megjelenése is.
Ajánljuk azon vállalatoknak, ahol minőségi cserére van szükség, ezért bújtatott keresést szeretnének alkalmazni.
Kifejezetten „fejvadászat” útján történő megkeresés igénybevételének esetében.
Javasoljuk olyan vállalatoknak, ahol nincs kialakítva HR osztály, vagy megléte esetén nincs munkaerő vagy anyagi forrás elkülönítve hirdetési, előszűrési célra.
 

Mit is tartalmaz részletesebben szolgáltatásunk?

•    a pozíció leírás alapján egy professzionális álláshirdetés elkészítését (Partnerünkkel történő személyes találkozás esetében a pozíció leírás elkészítését is átvállaljuk)
•    folyamatosan frissülő adatbázisunk (~220.000 önéletrajz) és partnereink adatbázisának átszűrését (~ 120.000 önéletrajz)
•    az álláshirdetés 10-15 online felületen való megjelentetését, beleértve a legnépszerűbb közösségi oldalakat és álláshirdetési portálokat, saját Facebook és LinkedIn oldalunkat, melyeken keresztül több százezer embert érünk el a nyitott pozícióinkkal
•    kapcsolati hálózatunk kiaknázását, garantálva ezzel a megfelelő munkaerő megtalálását, referenciákkal
•    a begyűjtött pályázatok előszűrését
•    telefonos interjút: itt ismertetjük a pályázókkal az állással járó feladatokat, elvárásokat, ellenőrizzük az önéletrajz hitelességét
•    egy vagy több körös személyes interjút: a szakmai megfelelést és a személyiségi kompetenciákat vesszük figyelembe, igény esetén személyiség-teszt kitöltését kérjük.
•    a munkakör során elvárt idegennyelv-ismeret tesztelését
•    az Ön által felkínált időpontra leszervezzük a bemutatkozásokat
•    a folyamat utolsó lépéseként a munkakör betöltésére nem megfelelő jelölteket írásban vagy szóban értesítjük (gyakran ez az egyik leginkább időigényes feladat a munkáltató számára)
•    garanciát nyújtunk: amennyiben a kiválasztott munkatárs mégsem válna be, a lehető leggyorsabban biztosítunk díjmentesen új, alkalmas jelöltet Megbízónk részére
 

Keresési folyamat

A keresési folyamat első lépései: a megbízó vállalat megismerése - akár egy személyes találkozó alkalmával - a célpiac feltérképezése, a potenciális jelöltek felkutatása, érdeklődés felkeltése. A leendő munkavállalók felkutatására direkt keresést, fejvadászatot, adatbanki kutatást, internetes oldalakon való hirdetést, szakmai közösségi portálokon való kapcsolatfelvételt és saját, több mint 15 éves - szakmai kapcsolatrendszerünket alkalmazzuk.
 

Kiválasztási folyamat

A felkutatott jelölteket személyes találkozóra invitáljuk. Az interjú során olyan készségeket vizsgálunk, amelyek a pozíció betöltéséhez szükségesek, illetve előnyösek. Azon információkat gyűjtünk be, melyek az önéletrajzban nincsenek feltűntetve (elért sikerek, elvégzett feladatok, referenciák).
Megbízónk aktuális szakmai tesztjét a személyes találkozó alkalmával - igény esetén - a jelöltekkel kitöltetjük. Az általunk alkalmasnak ítélt munkavállaló bemutatására javaslatot teszünk (mellékelve az önéletrajzot és az interjújegyzeteket). Megbízónk a javasolt jelölteket meghallgatja és dönt az alkalmasságukról.
 

Mennyibe kerül Önnek a munkaerő-közvetítés?

Munkaerő-közvetítés szolgáltatásunk sikerdíjas. Önnek csak akkor keletkezik fizetési kötelezettsége, ha az általunk közvetített munkavállalóval megállapodás születik, majd ezt követően munkába áll.
Árajánlatot a betöltendő munkakörrel kapcsolatos egyeztetés után tudunk adni.
 

Mennyi időn belül áll munkába az új munkatárs?

A megbízás teljesítését általában 30 napra vállaljuk. Közös célunk a keresés mielőbbi sikeres lezárása.
 

Munkánkra garanciát vállalunk

Amennyiben a munkába állás napjától számított 90 napon belül az általunk közvetített kollega munkaviszonya alkalmatlanság miatt, vagy munkavállalói felmondással megszűnik, úgy 30 napon belüli garancia lép életbe. Garanciális teljesítésünk az Ön számára díjmentes.
 

Ajánlatkérés
 

Nagy Judit - Ügyvezető, HR Tanácsadó
Munkaerő-közvetítés: értékesítés, kereskedelem, logisztika, telekommunikáció, pénzügy, marketing szakterületeken

Epresi Dóra - HR Tanácsadó, Coach
Munkaerő-közvetítés: gyártás, termelés, mérnök, projekt-menedzsment, pénzügy, külföldi állások szakterületeken és ezek mellett coaching

Antal Eszter - Senior HR Partner / Karriertanácsadó
Munkaerő-közvetítés: sales, sales vezető pozíciók, szállítmányozás / logisztika, IT, marketingszakterületeken

Nevelős Annamária - HR Tanácsadó
Munkaerő-közvetítés: értékesítés, kereskedelem, adminisztráció, szakmunka, ügyfélszolgálat szakterületeken

Elérhetőségeink:
Mobil: +36 30 440 8877
Címünk: 1061 Budapest, Andrássy út 10. I./111. - kapcsolat
Ha árajánlatot szeretne kérni, kattintson az alábbi linkre: ajánlatkérés

Job-Center Személyzeti Tanácsadó Iroda - Munkaerő-közvetítés